Detail info
Close

Žítkovské bohyně

DIVADLO POD PALMOVKOU
Žítkovské bohyně

Datum: 30. září - 23. října 2024
Místo: Divadlo pod Palmovkou
Adresa: Zenklova 566/34, Praha 8-Libeň

Vstupenky

pondělí
30
zář. 2024
19:00
Žítkovské bohyně
pátek
11
říj. 2024
19:00

ZATÍM NENÍ V PRODEJI

Prodej ještě nebyl spuštěn, zkuste prosím později.
Žítkovské bohyně
středa
23
říj. 2024
19:00
Žítkovské bohyně

Informace o akci

ŽÍTKOVSKÉ BOHYNĚ – Strhující divadelní adaptace románu jedné z nejvýraznějších a nejúspěšnějších českých spisovatelek, Kateřiny Tučkové

Inscenace se silnými příběhy několika generací žen, která zkoumá zášť, pomstu a nevyhnutelnost minulosti.

Příběh, který vás dostane
Žítkovské bohyně
se odehrávají v moravské obci Žítková, kde žijí ženy obdařené léčitelskými a věšteckými schopnostmi. Tento román, inspirovaný skutečnými událostmi a podložený historickými dokumenty, představuje strhující detektivní příběh o hledání minulosti a odhalování pravd, které by možná měly zůstat skryté.

Oceněný román na jevišti
Žítkovské bohyně
se staly jednou z nejvýznamnějších českých literárních událostí posledních let. Román získal řadu prestižních ocenění, byl přeložen do více než dvanácti jazyků a zařadil se mezi nejčtenější česká díla.

Propletení historie a fikce
V tomto příběhu se historické skutečnosti prolínají s fikcí, čímž vzniká napínavý a třaskavý příběh sahající od čarodějnických procesů, fanatických kazatelů a vesnického života až po nacistické okultisty, kolaboranty a komunistické špehy. Odhalíte, jak se tyto elementy prolínají s osudy žen, které po generace dědí znalosti a schopnosti léčit a předpovídat budoucnost.

Dora Idesová a tajemství bohyní
Středobodem příběhu je Dora Idesová, jejíž osobní pátrání po kořenech žítkovských bohyní jí vede k překvapujícímu sebepoznání. Dořina cesta za odhalením pravdy je stejně fascinující jako historie žen, které díky své skryté síle měly schopnost ovlivňovat osudy ostatních.

Přijďte a zažijte napínavou cestu do minulosti, kde se magické schopnosti prolínají s dějinami a tajemstvími, která čekají na své odhalení.

VYPRÁVÍME PŘÍBĚHY | Vstupenky jsou v prodeji!


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top