Detail info
Close

DASHA & PAJKY PAJK

DIVADLO POD PALMOVKOU
DASHA & PAJKY PAJK

Datum: 14. října 2024
Místo: Divadlo pod Palmovkou
Adresa: Zenklova 566/34, Praha 8-Libeň

Vstupenky

pondělí
14
říj. 2024
19:00
DASHA & PAJKY PAJK

Informace o akci

DASHA & PAJKY PAJK

Dasha patří mezi zpěvačky s nezaměnitelným hlasem. Je držitelkou Ceny Thálie za roli v muzikálu Jesus Christ Superstar a vystupuje také jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Podílí se na mnoha hudebních projektech, jako je například Dasha Symphony, Michael Jackson Symphony nebo Ellaboration – pocta Elle Fitzgerald. Účinkovala také v řadě televizních pořadů např. TýTý, Královny popu v opeře a Královny popu na Karlštejně, Robin Hood aneb Cesta ke slávě, To byl náš hit a v neposlední řadě TV show StarDance... když hvězdy tančí. V září 2023 uvedla Česká televize premiéru dokumentu o této zpěvačce.

V novém koncertním programu zpívá Dasha své oblíbené skladby všech žánrů od popu přes funky, soul až k muzikálovým melodiím. Hudební zážitek zaručuje kromě zpěvu také výběr hudebníků, kteří Dashu doprovází.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top