Detail info
Close

Futurum Music Bar

Futurum Music Bar

Adresa: Zborovská 82/7, Praha 5-Smíchov Navigovat

Vstupenky

čtvrtek
10
říj. 2024
19:30
Začátek
31.pros. 2024
Konec
1.led. 2025

Popis

Futurum Music Bar, nacházející se nedaleko křižovatky Anděl v pivovarské čtvrti Smíchov, je prostorný klimatizovaný hudební podnik snadno dostupný z centra hromadnou dopravou, který určitě stojí za vaši návštěvu. Ve Futuru vás čeká vaše oblíbená hudba v elegantním interiéru s důrazem na oblé tvary, jenž odráží pestrou historii tohoto podniku, ve kterém zněl rock and roll už v dobách, kde bylo téměř nemožné slyšet ho kdekoli jinde.

Futurum byl původně secesní francouzský restaurant s prvním elektronickým kuželníkem v Praze, později loutkové divadlo a ještě později domov nové, mladé, bouřlivé, avantgardní, provokující a společensky odmítané hudby – rock and rollu a psychedelického rocku 50. a 60. let.

Mílníkem klubu je rok 1998, kdy byla zahájena rekonstrukce, které se ujalo studio D´Ivan (Ivan Dlabač a Viktor Korejs), které si vzalo na starost nejen technickou stránku přeměny, ale především změnu celkového výtvarného pojetí klubu a následnou otvíračkou v symbolické datum 9.9.1999.

V roce 2016 se po úpravách interiéru, soundsystému, světelného parku, akustiky a nabídky na baru otevřela nová kapitola Futura.

Futurum Music Bar je modernějším ne však snobským klubem, který se nachází v přízemních prostorách Národního domu na Smíchově. Kromě pravidelných 80’s & 90’s party, které se konají každý pátek a sobotu je klub zasvěcen převážně rokové muzice. Pravidelně zde mají koncerty menší populární české a zahraniční kapely.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Futurum Music Bar
picture Futurum Music Bar
picture Futurum Music Bar
picture Futurum Music Bar
picture Futurum Music Bar
picture Futurum Music Bar

Na mapě

google maps
Top