Detail info
Close

ROCKOVÁ OSTRAVA!!! - KABÁT

ROCKOVÁ OSTRAVA!!! - KABÁT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PROMO ONE, s. r. o. přináší jedinečný festival ROCKOVÁ OSTRAVA!!!
Unikátní propojení hardrocku a industriální památky vysokých pecí v Ostravě – Vítkovicích nabídne v polovině srpna festival ROCKOVÁ OSTRAVA!!! Hlavní hvězdou bude skupina KABÁT. Oheň do kotle přilijí kultovní CITRON a ALKEHOL.
Sedminásobní držitelé ocenění Česky slavík, teplická formace KABÁT, má na Ostravsku početnou skupinu příznivců. Vystoupení kapely bývají bombastická a monumentální. Ostravskou scénu budou reprezentovat legendární CITRON, který loni oslavil 35 let hudební kariéry! A rockoví matadoři ALKEHOL hrají již dvacet let. Vystoupí i skupina ŠKWOR, která v loni vydala CD Drsnej kraj, které bylo jedním z nejprodávanějších v ČR. Dalším zajímavým souborem je SEGMENT, finalista soutěže Česko Slovensko má talent. Mezi špičku české revivalové scény v současnosti patří JUDAS PRIEST revival dosahující kvality originálu. Velkým překvapením může být skupina WHITESNAKE revival. Fanoušci se můžou těšit na skupinu AIRFARE a festival budou zahajovat skupiny WILLOW LAKE a THE PANT z 1. a 2. místa RADEGAST Líhně 2011.

program od 14:00, otevřeno od 12:00
Vstupenky na festival stojí:
do 11.6. 490,- Kč
do 11.8. 550,- Kč
12.8. (na místě) 600,- Kč
Děti do 140 cm mají vstup na festival zdarma. 

TRIBUNA PLATINUM zahrnuje:
- parkovné v areálu
- sezení
- občerstvení

ZTP/P:
Držitel průkazu ZTP/P 275,-Kč, kontrola průkazu při vstupu, doprovod v plné výši. Cena pro ZTP/P v den festivalu: 300,-Kč.

Parkovné přímo v areálu: 70,-Kč.
Na místě: 100,- Kč.

www.rockovaostrava.cz
www.promoone.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ROCKOVÁ OSTRAVA!!! - KABÁT
picture ROCKOVÁ OSTRAVA!!! - KABÁT
Top