Detail info
Close

DE PHAZZ

DE PHAZZ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DePhazz přijedou s novou deskou do Prahy
Svoboda v jazzu a lehkost popu, dva základní elementy, s kterými pracuje skupina DePhazz, se znovu potkávají na jejich novém albu. A opět dokazují, proč jim hudební publicisté přezdívají „kmotři Lounge Music“. Už devaté studiové album Pat Appleton, Karla Friersona, Barbary Lahr a Sandie Wollasch nazvané Audio Elastique vyšlo 1. června. Po prázdninách, 24. září s ním přijedou na Conference do pražského klubu Roxy.
DePhazz se znovu vydali po cestě organické elektronické hudby, která na toulkách potkává mnoho hudebních stylů. Hlavním motivem je sice jazz, ale ten si k sobě pouští všechno, co se mu líbí. Producent a hudební hlava DePhazz Pit Baumgartner si s dalšími žánry pohrává, otáčí je, filtruje, ohýbá, mění elektronickou hudbu na akutistickou. Na první poslech šestnáct nových skladeb desky Audio Elastique dráždí, na ten druhý harmonizuje. Posluchač na albu najde swingové koláže okořeněné klasickým šansonem, elektronické downtempové skladby i čistý jazz.
De Phazz poprvé v Česku vystupovali na festivale Love Planet v roce 2005 v Táboře. Do stanu Red Zone se ale dostala jen polovina z lidí, kteří o jejich koncert měli zájem. S velkým zájmem se setkal i zatím jejich poslední koncert v Česku v květnu 2010, kdy přijeli s úspěšnou deskou LaLa 2.0. 

www.cnfrnc.cz
www.facebook.com/cnfrnc
www.dephazz.com
www.roxy.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DE PHAZZ
picture DE PHAZZ
Top