Detail info
Close

APPARAT BAND (Ger)

APPARAT BAND (Ger)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Apparat v Roxy s novým albem
Německý producent Sasha Ring, známější pod uměleckým jménem Apparat je bezesporu jednou z nejzajímavějších tváří současné elektronické hudby. Čelní představitel žánru IDM přijede 7. listopadu do pražského klubu Roxy představit aktuální album The Devil's Walk. To by měla vyjít už 27. září u respektovaného labelu Mute.
Melancholická elektronika projektu Apparat vyniká hudební nápaditostí a unikátní atmosférou, na níž se podílí řada živých nástrojů. Často se dostává až mimo hudební realitu, unáší na emotivní posluchače daleko za hranice jeho fantazie.
Jaký je však v případě tohoto berlínského projektu rozdíl mezi zvukem studiové nahrávky a jejím koncertním provedením! Na podiích Sasha Ring připomíná, jakým je fanouškem elektra a techna a dalších odnoží hutné elektroniky.Stejně tak tomu doufejme bude na listopadovém vydání Conference v Roxy, které přivítá Apparat s celým bandem.
"Kapela ví přesně, co hrát, a tak jde naživo o jedno z nejvíce organických propojení klasických nástrojů s elektronikou. Nic se vzájemně neruší a dokonce to chvílemi působí, jako by to celé řídila nějaká umělá inteligence," poznamenal si do notýsku redaktor serveru Musicerser.cz během poslední koncertu Apparat v Praze.
Sasha Ring projekt Apparat založil v roce 1999 spolu s hudebníkem Marco Haasem aka T. Raumschmiere. První album Multifunktionsebene vydali o dva roky později na jejich společné značce Shitkatapult. Miliony fanoušků po celém světě ji přinesla deska z roku 2007 Walls. Loni Apparat vydal skvělou kompilaci v prestižní kolekci DJ Kicks vydavatelství Studio !K7.
www.cnfrnc.cz
www.apparat.net
www.facebook.cz conference    

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top