Detail info
Close

SUNRISE AVENUE (Fin): Out Of Style Tour 2012

SUNRISE AVENUE (Fin): Out Of Style Tour 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Finská rocková senzace SUNRISE AVENUE vystoupí v PRAZE!
SUNRISE AVENUE hrají rock s maximálně positivním nábojem! Po více než půl milionu prodaných desek se nyní tato známá finská rocková banda vrací se svým třetím albem "Out Of Style" a vyráží na evropské turné! Jedna, exklusivní zastávka je plánována také v PRAZE, v Paláci Akropolis - v pátek 9. 3.! Pro ohromný zájem o vstupenky se koncert přesunul z původně plánovaného klubu Rock Café do větších prostor Paláce Akropolis. Vypadá to, že tento výlet do rockové fantasie bude opravdu velký!
Ještě před samotným vydáním alba, bourá singl "Hollywood Hills" hitparády ve většině Evropských zemí a jejich kouzlo se šíří dál. Nebude dlouho trvat a také jejich třetí deska dosáhne multiplatinového statusu, jako její předchůdkyně, debutová deska "On The Way To Wonderland" (2006) a "Popgasm" (2009). Harmonické, chytlavé melodie a krásný hlas frontmena Samu Habera, podtržený skutečným instrumentálním mistrovstvím ostatních členů kapely, to jsou pohodoví SUNRISE AVENUE!
Nové turné s novou, již třetí deskou kapely "Out Of Style" startuje a opět je na trase celá Evropa! "I když mám strašnou kocovinu, jsem unavený nebo v depresi, pořád se můžu podívat do zrcadla a říct si do ksichtu, hey, tohle se opravdu děje, to, co jsi chtěl! Je to náš příběh", říká zpěvák Samu.
Tak nezapomeňte, SUNRISE AVENUE a jejich výlet do rockové fantasie - 9. 3. 2012 PRAHA, Palác Akropolis!

www.mastersofrock.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SUNRISE AVENUE (Fin): Out Of Style Tour 2012
Top