Detail info
Close

BIBIO (Warp, UK)

MEETFACTORY
BIBIO (Warp, UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Education 02
BIBIO (Warp, UK) 
Jelikož nemíníme usnout na vavřínech ani na čerstvě napadaném listí, rozhodli jsme se, že dostojíme svému předsevzetí, a na podzim do ČR přivezeme další kvalitní zahraniční hosty, které doplníme o to nejzajímavější, co se vyskytuje na lokální scéně.
Na začátku října se proto v MeetFactory poprvé představí Stephen Wilkinson alias Bibio, který je několik posledních let napojen na prestižní vydavatelství Warp Records. Tento label prošel v průběhu let značnou transformací a řady elektronických experimentátorů (Aphex Twin, Plaid, Autechre, LFO, Squarepusher) byly postupem času doplněny i o muzikanty, kteří dokonale vykonstruovaným mechanicko/digitálním symfoniím vrátili něco z prosté písničkovosti (Grizzly Bear, Flying Lotus, Broadcast, Pivot, Battles), aniž by však zapomněli na posunování a stírání dalších hudebních prostorů.
Mezi nová jména vydavatelství dokonale zapadl i Bibio, který se od počátku své hudební kariéry hlásí k odkazu legendárních Boards Of Canada, jež právě na Warp Records redefinovali přístup k poslechové elektronice. Bibio si však naštěstí nikdy nevystačil jen s řemeslně zdařilým kopírováním svých vzorů a po dvou kvalitních melancholických opusech na labelu Mush, kde jej doporučili právě Boards Of Canada, začal logicky uvažovat, kam se posunout dále. V rámci ambientu a downtempa totiž prakticky neměl co dokazovat.

Výhodná koupě, limitovaný počet - COMBO TICKET: BIBIO + JAMIE WOON, 18.11.2011, MeetFactory ZDE!

www.meetfactory.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BIBIO (Warp, UK)
picture BIBIO (Warp, UK)
picture BIBIO (Warp, UK)
Top