Detail info
Close

NZ SHAPESHIFTER, Alef Zero, DJs Volnej průběh

MEETFACTORY
NZ SHAPESHIFTER, Alef Zero, DJs Volnej průběh

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Novozélandská kapela NZ Shapeshifter se poprvé představí v České republice.
Koncert, který společně uvádějí MeetFactory, Truetone Recordings a Festonda Production, proběhne v sobotu 1. října od 20.00 hodin v MeetFactory. 
Díky dovednostem, které vypilovali během nahrávání čtyř alb a nespočtu vyprodaných koncertů, NZ Shapeshifter upevnili své ohromující síly na zbrusu nové dlouhohrající desce, The System is a Vampire, a vytvořili tak perspektivní zvuk, který je jak neúprosný, tak povznášející. Pokud jste ještě neměli to štěstí a nezažili NZ Shapeshifter naživo, kdy se zcela ponoří do svých monstrózních rytmů kombinujících drum'n'bass, prostorná dubová panoramata a nabušený hard rock, pak vás The System is a Vampire přenese právě do těchto končin, kde se všechny části pohybují jako jeden celek a tempa se neodvratně valí ke zlomovému bodu, kdy NZ Shapeshifter dá příkaz davu, aby jej následoval.
Když silná pětka v sestavě NZ Shapeshifters, tj. PDigsss (zpěv), Devin Abrams (sax / klávesy / syntezátory), Sam Trevethick (kytara / syntezátory / sampler), Nick Robinson (baskytara / syntezátory / MPC) a Johnny Hooves (bicí), spojí své talenty do jednoho svazku, rozpoutají zvuk, který je stejně neúprosný jako přírodní živly. The System is a Vampire je pravdivým svědectvím o jejich heavy soulu, jehož smyslem je motivovat taneční parkety, arény a festivalové plochy.
Roku 2010 spatřily světlo světa remixy desky The System Is A Remix – od lidí jako Logistics, Netsky, Camo + Krooked - které vydal kultovní label sídlící ve Velké Británii - Hospital records. Již více než deset let si muzikanti v NZ Shapeshifter se svým heavy soulem vyšlapávají svou vlastní cestu a neotřele produkují nekompromisní a nezastavitelné elektronické beaty, a to za podmínek, které si sami určují. The System is a Vampire přináší plody této jedinečné vize. www.shapeshifterlive.com  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top