Detail info
Close

GTFCKD: AFRIKA ISLAM

GTFCKD: AFRIKA ISLAM

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

GTFCKD
AFRIKA ISLAM
Josef Sedloň, Ketan & Rishin, Danloop
V.I.P.: V.I.P.BOAT TRIP (20:00 - 23:00) with AFRIKA ISLAM/ Ketan/ AK-47
Afrika Islam a jeho živelná show nás převálcuje již 13. 5. 2011 na dalším díle oblíbené party GTFCKD. My vám nyní přinášíme soutěž ve spolupráci se serverem Poslouchej.net o 4 VIP vstupy na speciálně vypravenou GTFCKD VIP Boat, která vypluje v den akce.
Jedna z nejpříjemnějších novinek pro tento díl je bezesporu VIP Boat. Na tuto loď, která bude speciálně vypravena v den akce a bude mít za úkol naladit VIP návštěvníky na hlavní program, který začne v klubu Lávka úderem 22.h., se dostane jen omezený počet návštěvníků. Ten je vzhledem ke kapacitě lodi 150 lidí.
To je také počet VIP vstupenek, které budou oficielně vypuštěny do předprodeje. Více jich nebude. Počet je opravdu omezen, takže s koupí neváhejte. Loď bude vyplouvat v pátek 13.5. okolo 20h. a zpět ke klubu dorazí po 23 hodině. Poté se budete moci v klidu přesunout do klubu Lávka, kde můžete pokračovat v zábavě až do ranních hodin.
VIP vstupenky si budete moci koupit pouze v předprodeji v síti Ticketportal. Na místě již VIP vstupenky koupit nelze! Vstupenky si uschovejte, pro kontrolu u vstupu do klubu Lávka. VIP vstupenka je platná jak na VIP Boat, tak samozřejmě na hlavní program do klubu Lávka.
Na VIP Boat Vás s dvojicí Dj Ketan a AK-47 (YUG) bude bavit i hlavní hvězda celého večera MR.X aka Afrika Islam. Ten má kromě taneční nálože na hlavní podium do klubu Lávka připravenou i speciální 30ti minutovou show, kterou si chystá právě na tuto loď pro VIP návštěvníky.
Link na soutěž: http://www.poslouchej.net/14675-Afrika-Islam-na-GTFCKD-vyhraj-VIP-vstupy.html 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture GTFCKD: AFRIKA ISLAM
Top