Detail info
Close

BLONDE REDHEAD

BLONDE REDHEAD

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Trio Kazu Makino, Simone Pace a Amedeo Pace loni vydalo novou desku jménem PENNY SPARKLE. To je další zvrat v jejich již tak dobrodružné výpravě. Blonde Redhead totiž vždy byli skupinou, která se posouvala a inovovala s každým svým albem. Výsledek byl ale pokaždé ohromující. Jejich hudba je vždy inspirována stejnými emocemi, ale jejich vkus a způsoby jak tyto emoce zpracovat se neustále vyvíjejí. I když práce na aktuálním albu trvaly přes rok a Blonde Redhead byli nuceni pracovat hodně mimo svou úroveň pohodlí, podařilo se jim ve spolupráci s producentem Drew Brownem (Radiohead, Beck) a švédským duem Van Rivers and The Subliminal Kid (Henrik von Sivers and Peder Mannerfelt) natočit opravdu nádherné album.
Deska vznikala střídavě ve Stockholmu a v New Yorku a výsledkem velmi tvrdé práce všech, kdo se na albu podíleli, je 10 písní, které tvoří Penny Sparkle . Je to emocionální album plné diskrétních elektronických vln, svěžího a smyslného zpěvu a zajímavých zvuků, které nikdo nikdy předtím neslyšel. Zvukově zní album skvěle na každém stereu – což byl také cíl nahrávky. Blonde Redhead opravdu chtěli, aby byl zvuk perfektní na jakýkémkoliv typu zařízení. Blonde Redhead svou krásnou věc PENNY SPARKLE úspěsně dokončili a Kazu říká : „Já vím, že jsme nikdy nepracovalli tímto způsobem, ale kdybych šel vrátit čas, udělali bychom to přesně stejným způsobem zas a znovu.“ A když je kapela se svou prací spokojena a cítí se šťastná, pak bychom měli být mi všichni ostatní taky. Blonde Redhead vystoupí v Praze 8. Srpna v Lucerna Music Baru. Otevřeno bude klasicky od 20:00.
Více info na:
www.blonde-redhead.com
www.musicbar.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top