Detail info
Close

Rock Air 2013

Rock Air 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rock Air 2013
Pro tento rok se podařilo zajistit velmi zajímavou a silnou sestavu účinkujících. Bez předsudků je největší hvězdou kapela Kabát. Ta dokázala bez problémů velmi rychle vyprodat O2 Arenu v Praze, a ČEZ Arenu v Pardubicích, což jsou nejbližší (vůči MB) možné koncerty této kapely, kde Kabát můžete letos vidět na jejich jarním Turné 2013. Kabát slibuje, že přiveze super show, kterou chystá (a budou jen asi tři na území ČR) na letní festivaly.

Kapelu Kabát doplní (ze známějších jmen) Wanastowi Vjecy, Krucipusk, Škwor, a budou samozřejmě i další interpreti. Vyjmenované kapely jsou pro tento okamžik hlavní „taháky“ tohoto festivalu. A ani to není vše, co tento festival nabídne… Mimochodem… s další velmi slavnou kapelou pořadatelé ještě vyjednávají.

V době, kdy se rodí festivaly jak houby po dešti, a zároveň bohužel i zanikají, se sama nabízí otázka: proč další festival, a proč v Mladé Boleslavi?

Mladá Boleslav je nejen velmi krásné město s hystorickými kořeny, a samozřejmě zde sídlí i největší automobilka v ČR, což je (jak jistě všichni dobře vědí) Škoda a.s..  Je to ale i sportovně a kulturně silně založené město, a lidi zde umí ocenit kvalitu. Festival pod širým nebem je (úplně nejlépe, když ještě vyjde i počasí, a nekápne) něco, co je nenapodobitelné!

Je připraven full servis pro návštěvníky (parkování, občerstvení, profesionální pořadatelská služba, součinnost záchranných složek, policie, atd…), který k takovému „kulturnímu podniku“ neodmyslitelně patří. Pokračovat ve výčtu by bylo zdlouhavé, a tak těm, kteří se chtějí dozvědět více, doporučujeme navštívit domovské stránky festivalu. www.rockair.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Rock Air 2013
picture Rock Air 2013
picture Rock Air 2013
picture Rock Air 2013
picture Rock Air 2013
Top