Detail info
Close

BE TWENTY ONE - DOPE D.O.D (NL)

BE TWENTY ONE - DOPE D.O.D (NL)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Roxy promotion presents

Druhý den BE TWENTY ONE v ROXY ovládnou Dope D.O.D

Termín: 22.10. 2013

Praha, 25.9.2013 – ROXY má pro své narozeniny opravdu velké plány a to dokazuje další potvrzená kapela, která přijede klubu v říjnu popřát. Druhý den narozenin se v ROXY představí ulítlá a strašidelná holandská formace Dope D.O.D a základy Dlouhé ulice se budou opět otřásat.

Dope D.O.D pochází z nizozemského Groningenu a jejich historie se táhne už od roku 1999, kdy se MC Jay Reaper a Skits Vicious rozhodli založit rapovou formaci D.O.D. Ke změně jména i zvuku došlo připojením Dopey Rottena, kdy se skupina přejmenovala na Dope D.O.D. Do škatulek se tato trojice nikdy moc nevešla. I když se tento styl někdy pojmenovává jako horror core, jde především o směs rapu, dubstepu, ostrých basových linek a strašidelných aranží a textů.

V dubnu tohoto roku vydala kapela druhé studiové album „Da Roach“, byla oceněna jako The best new music act v European Border Breakers Awards a na jaře málem zbořila Lucernu. Jak to bude vypadat 22.řijna v ROXY se bojíme domýšlet. Nicméně si na středu vezměte raději volno.

Event:www.facebook.com/events/158895857645353

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BE TWENTY ONE - DOPE D.O.D (NL)
Top