14. ročník legendární Christmas party proběhne 25.12. v pardubickém výstavišti ABC!

Francouzský producent Olivier Giacomotto, britští techno matadoři Space Djz, Ladida, Chris Sadler, Toky, Džejár, Enrico, Michael C, Subgate, Jaqullin a celá řada dalších vystupujících zavítá do pardubického výstaviště ABC na tradiční Christmas party!

Jak už je dobrým zvykem přesně den po Štědrém večeru se o slovo i letos přihlásí pro party people velmi dobře známá Christmas party, která rozduní prostory pardubického výstaviště. Návštěvníci se mohou opět těšit na dvě nabité stage, na nichž se představí dva zahraniční umělci a vystupující z řad českých stálic a talentů budoucích let. Kromě bohatého hudebního programu na Finlandia main stage a Studio 54 house flooru, který je vánočním dárkem agentury DC Promo, nebudou návštěvníci ochuzeni o bezkonkurenční ceny na barech, působivé videoprojekce a samozřejmě i o afterparty, která po skončení eventu proběhne v nedalekém klubu Gimlet.

Headlinerem letošní Christmas party je francouzský producent Olivier Giacomotto, který působí na elektronické scéně od roku 1999. Za tuto dobu si vydobil díky svým releasům respekt po celém světě a jeho osobitá produkce je supportována takovými jmény jako je Carl Cox, Chris Liebing, Marco Bailey nebo Umek. V minulosti ho mohli čeští party people slyšet na brněnské Flédě, kde roztančil tamní známý event Elektra a nutno podotknout, že jeho vystoupení sklidilo samé pozitivní ohlasy.

1605 Live Mix / Olivier Giacomotto / Egg Club, London / 26.7.2013

https://soundcloud.com/sixteenofive/1605-live-mix-olivier-giacomotto

Druhým zahraničním hostem je britské duo Space Djz, kteří mají v České republice stále nespočet fanoušků a díky své nespoutané techno jízdě prošpikované tracky z vlastní dílny zaručeně roztančí i návštěvníky tohoto vánočního eventu.
Kromě těchto umělců se můžete těšit na exkluzivní old school vinyl set od slovenského Tokyho, dále pak na techno dámu Ladidu, Džejára aka Roger Venzenta, Laydee Jane, Chrise Sadlera, Enrica, Michaela C, Subgatea, svůdnou Jaqullin, Paca, Revise, TGT Live, djane Elite a Adama Jensena.

Navíc prvních 1000 návštěvníků obdrží jako dárek DVD z festivalu Svojšice 2012 a samozřejmostí je i ochutnávka vodky Finlandia.

Oficiální afterparty proběhne v nedalekém klubu Gimlet a vystoupí na ní Paco, Subgate, Miquel a Ronica.

Kompletní informace naleznete na facebookovské fan pagi

https://www.facebook.com/christmasparty2010

http://christmasparty.cz

Vánoční kalba s přátelskou atmosférou a levnými drinky po celý večer – to je Christmas party 2013 na pardubickém výstavišti ABC!

CHRISTMAS PARTY 2013
25. prosince, Výstaviště ABC Pardubice
Start ve 20.00 hodin, konec v 6.00 hodin, Studio54 After Party
Djs: Olivier Giacomotto Space DJz, Toky, Ladida, Chris Sadler, Laydee Jane, Subgate, Revis, Džejár aka Roger Venzent, Enrico, Michael C, Dj Elite, TGT Live, Jaqullin, Adam Jensen,
VJ Martin.
Studio 54 After Party v klubu Gimlet: Dj Paco, Subgate, Miquel, Ronica

Top