Detail info
Close

ORCHESTR KARLA VLACHA A LADA SOUKUPOVÁ

ORCHESTR KARLA VLACHA A LADA SOUKUPOVÁ

Datum: 15. října 2024
Místo: Divadlo Gong
Adresa: Sokolovská 969/191, Praha 9-Libeň

Vstupenky

úterý
15
říj. 2024
19:00
ORCHESTR KARLA VLACHA A LADA SOUKUPOVÁ
Divadlo Gong

Praha

Informace o akci

Vydejte se na dobrodružnou cestu po nejkrásnějších zákoutích swingu a popu, kde vám bude šarmantní průvodkyní zpěvačka Lada Soukupová s jejími hosty a s legendárním Orchestrem Karla Vlacha, který letos slaví 85 let.

ORCHESTR KARLA VLACHA

Orchestr měl řadu let svá stálá angažmá v Osvobozeném divadle, kde nahradil orchestr Jaroslava Ježka, poté v divadle ABC, kde doprovázel nejznámější hry Voskovce a Wericha, například Těžká Barbora, Divotvorný hrnec, Nebe na zemi a celou řadu dalších. Poté přešel do Hudebního divadla v Karlíně, kde měl pevné angažmá až do devadesátých let minulého století a rovněž tam doprovázel veškerá muzikálová představení jako Golem, Hello Dolly, Zvonokosy, Když je v Římě neděle, Zasněžená romance, Sny z Nového Yorku, Anděl s ďáblem v těle, Někdo to rád horké, Noc na Karlštejně a nespočet dalších.

Osobnost samotného dirigenta Karla Vlacha a dlouhá řada vynikajících muzikantů a nejznámějších zpěváků, např. Rudolf Cortés, Yvetta Simonová, Milan Chladil, Karel Štědrý, Pavlína Filipovská, Eva Pilarová, Jitka Zelenková, Karel Černoch, Marta Kubišová, ti všichni měli a stále mají velkou řadu svých obdivovatelů a vyznavačů tohoto hudebního žánru.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top