Detail info
Close

KATEŘINA MARIE TICHÁ a Bandjeez

KATEŘINA MARIE TICHÁ a Bandjeez

Datum: 16. října 2024
Místo: Kongresové centrum Zlín
Adresa: náměstí T. G. Masaryka 5556, Zlín

Vstupenky

středa
16
říj. 2024
19:00
KATEŘINA MARIE TICHÁ a Bandjeez

Informace o akci

KATEŘINA MARIE TICHÁ & BANDJEEZ - Plamen turné 2024
16. 10. 2024, KC Zlín

Zpěvačka, skladatelka, držitelka prestižní Ceny Anděl Kateřina Marie Tichá na sebe výrazně upozornila před čtyřmi lety svým debutovým albem Sami (2020). Tímto pozoruhodným uměleckým počinem získala respekt odborné veřejnosti a zároveň mnoho nových nadšených posluchačů a obdivovatelů. Od vydání své první desky ušla velký kus cesty a v její kariéře se událo mnoho zajímavých a důležitých událostí: Start spolupráce s dnes už legendární skupinou Davida Stypky - Bandjeez. Prestižní Cena Anděl v kategorii Objev roku. Vystoupení v pražské Lucerně k 80. narozeninám Marty Kubišové. Prestižní vystoupení na inauguraci nového českého prezidenta Petra Pavla, a další.

Na začátku letošního roku vydala spolu s kapelou Bandjeez své druhé album Plamen, se kterým vyráží na koncertní Plamen turné 2024. Jednou ze zastávek bude i Kongresové centrum Zlín.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top