Detail info
Close

Break Free QUEEN tribute show

Break Free QUEEN tribute show

Datum: 29. - 30. listopadu 2024
Místo: Plzeň, Ostrava

Vstupenky

pátek
29
lis. 2024
20:00
Break Free QUEEN tribute show
DEPO2015

Plzeň

sobota
30
lis. 2024
20:00
Break Free QUEEN tribute show

Informace o akci

THE ULTIMATE QUEEN TRIBUTE SHOW - Break Free, pocta královny č.j. 1 v Evropě. Prožijte znovu emoce legendárního koncertu Queen v této skvělé tribute show! Přežijte legendu znovu!

Mnoha označována jako nejlepší pocta v Evropě, nejpodobnější originálu, Break Free - Queen Tribute Show, nadšeně hrají v Evropě i po celém světě na stejných pódiích jako světoznámí umělci jako Bob Sinclar, Ben Harper, Dream Theater, Lenny Kravitz, Kiss a mnoho dalších. Zaplňují náměstí a arény a ohromují tisíce diváků; Díky zkušenostem na mezinárodní hudební scéně jsou Break Free přijímání s nadšením po celé Evropě. Giuseppe Malinconico, zpěvák kapely, byl mnoha fanoušky označován za nejlepšího Freddieho Mercuryho poté, co to sama legenda a jeho živá vystoupení dokazují. Giuseppe pečlivě analyzoval a ztělesnil řeč těla Freddieho Mercuryho na pódiu, jeho vokální zabarvení, rozšíření, přízvuk, výslovnost a vše potřebné k vytvoření iluze vidět legendu na pódiu. Totéž platí pro všechny členy kapely, kteří přetvářejí zvuk, pohyby a energii Queen: styl Briana, Rogera a Johna pečlivě znovu navrhli Paolo Barbieri, Kim Marino a Sebastiano Zanotto. Energie kapely opravdu ctí tu nejlepší show Queen během jejich zlatých let. 

Další info:

Ostrava: bezbariérový přístup ANO, Přízemí / vstupenka "ZTP/P" platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod (standardní sedadlo + přístavek) 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top