Detail info
Close

Best Film Soundtrack with Candlelight

Best Film Soundtrack with Candlelight

Datum: 21. září 2024
Místo: MfO, sál Reduta
Adresa: Horní náměstí 424/23, Olomouc

Vstupenky

sobota
21
zář. 2024
19:00
Best Film Soundtrack with Candlelight

Informace o akci

Projekt Piano Best Covers se vrací na pódium Moravské filharmonie Olomouc s novým programem Best Film Soundtracks. Tento večer uvedeme magický koncert za svitu několika stovek svíček, kde se zvuky klavíru a violoncella propojí s hudebními skladbami legendárních filmů. V historickém sále Reduty vás čeká nezapomenutelný koncert, na kterém zazní nejslavnější díla velkých skladatelů, jako jsou Jan Tiersen, Hans Zimmer, John Williams, Ramin Djawadi, Ludovico Einaudi, Ennio Morricone a další.

Připravili jsme pro vás speciální program, který vás překvapí jedinečnými, originálními aranžemi. Zapalte své srdce a připravte se na úžasnou hudební odyseu, během níž objevíte nejslavnější hity světových filmů, které si získaly srdce milionů lidí po celém světě. Neuvěřitelná hra několika stovek svíček za zvuků klavíru a violoncella nenechá nikoho lhostejným a vytvoří jedinečnou romantickou atmosféru.

Koncert v podání dua sólistů z projektu Piano Best Covers:

Zofia Bętkowska - talentovaná violoncellistka, absolventka prestižní Hudební akademie Krzysztofa Pendereckého v Krakově. Spolupracovala s řadou renomovaných orchestrů, např.: Beethoven Academy Orchestra, Fresco Sonare Orchestra, Krakow Film Music Festival Orchestra, Golec uOrkiestra and Krakow Philharmonic Orchestra. 

Jakub Niewiadomski - jeden z nejvšestrannějších hudebníků mladé generace, absolvent prestižní Hudební akademie Krzysztofa Pendereckého v Krakově. Vítěz více než 30 klavírních soutěží po celém světě. Spolupracuje s hudebníky, soubory a skladateli po celém světě (Polsko, USA, Austrálie, Velká Británie a další). Jeho aranže byly vydány u Universal Music a Vevo.

Od roku 2023 se koncerty Piano Best Covers úspěšně konají na pódiích na Slovensku, v České republice, Německu a Spojených arabských emirátech.

Koncert se uskuteční 21. září na pódiu Reduta Moravské filharmonie v Olomouci. Začátek v 19:00.

Koncert trvá 75 minut bez přestávky.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top