Detail info
Close

RICARDO MARINELLO Opera Gala

RICARDO MARINELLO Opera Gala

Datum: 28. - 29. ledna 2025
Místo: Praha, Brno

Vstupenky

úterý
28
led. 2025
19:30
RICARDO MARINELLO Opera Gala
středa
29
led. 2025
19:30
RICARDO MARINELLO Opera Gala

Informace o akci

Do Česka přijede operní pěvec Ricardo Marinello

Hlas má jako zvon! Když Ricardo Marinello začne zpívat, tak můžeme s nadsázkou říct, že praskají okenní tabule. Vítěz německé talentové soutěže Das Supertalent (Germany Got Talent) z roku 2007 přijede konečně zazpívat i do České republiky. Milovníci vážné hudby si tak přijdou na své, a to v lednu roku 2025.

Tenorista tak začal svou kariéru v pouhých osmnácti letech. Ještě v roce 2007 vydal své první album The Beginning, které se v Německu umístilo na 22. místě v žebříčku hitparád. Následujících šest let studoval klasický zpěv na prestižní pěvecké škole Roberta Schumanna pod vedením profesora Konrada Jarnota. 

Získal také stipendium od Asociace Richarda Wagnera v Bayreuthu. Angažoval se v divadelních hrách pro děti i dospělé a získal tak nepřeberné množství zkušeností. V lednu roku 2014 vystoupil jako sólista na koncertě Berlínského rozhlasového sboru spolu s Anke Vondung, Davidem Jerusalemem a dalšími.

Dnes je pětatřicetiletý italsko-německý zpěvák považován za úspěšného nejen umělce ale také influencera. Těší se velké oblibě na sociálních sítích. Natáčí reakce lidí v restauracích nebo kavárnách, kde vždy začne spontánně zpívat u jídla. Videa mají miliony zhlédnutí, čímž se Marinello stal zajímavým i pro německá média.  

Ricardo Marinello zazpívá 28. ledna 2025 v pražské Smetanově síni Obecního domu a 29. ledna 2025 v Besedním domě v Brně. Těšit se můžete na nejznámější operní písně jako je Nessun dorma od Giacomo Puccini nebo O sole mio od Eduarda di Capua, dále například La donna e mobile z opery Rigoletto od Giuseppe Verdiho. Zazní také Johann Strauss, Puccini a Beethowenova Ode an die Freude.

 

Koncerty:
Praha, 28. ledna 2025 – Smetanova síň Obecní dům
Brno, 29. ledna 2025 – Besední dům v Brně


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top