Detail info
Close

BILLY COBHAM

BILLY COBHAM

Datum: 8. listopadu 2024
Místo: Bounty Rock Cafe
Adresa: Hálkova 171/2 (vstup z ul. Kosmonautů), Olomouc

Vstupenky

pátek
8
lis. 2024
20:00
BILLY COBHAM

Informace o akci

BILLY COBHAM oslavil v květnu 80 ! Na odchod do důchodu nepomýšlí!

Na aktuálním turné oslaví 50. let od slavného projektu  „Billy Cobham's Time Machine", v kterém v roce 1974 účinkovali Michael Brecker, Randy Brecker, Glenn Ferris, Alex Blake, John Abercrombie, Milcho Leviev a Lee Pastora.  V této sestavě hráli většinu kompozicí z alb "Spectrum", "Crosswinds", "Total Eclipse", "A funky Thide of Sings" a "Life and Times".

Koncertní sestava znovu vzniklého septetu "Time Machine" má v rytmické sekci bicí, klávesy, kytaru, baskytaru a 3 dechové nástroje - trubku, saxofon a trombón. „Některé skladby z tohoto období jsem hrál jen zřídka. Solarization, Total Eclipse, Bandits, Crescent Sun, Moon Germs a Sea of Tranquility nebyly často na koncertním setlistě, rád by jsem to na aktuálním turné napravil. S "Time Machine band" zahrajeme mnohé ze skladeb z uvedených  alb v nových aranžích, ale představím také nejnovější skladby. Zvu vás, aby jste přišli, vychutnali si a zažili dnešní Time Machine", dodává mistr Billy Cobham.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top