Detail info
Close

SK HS Kroměříž – permanentka 2023/2024

SK HS Kroměříž – permanentka 2023/2024

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PRODEJ PERMANENTEK UKONČEN V SOBOTU 2. 3. 2024.

Fotbalový klub SK Hanácká Slavia Kroměříž se vrátil po sedmnácti letech do profesionální fotbalové soutěže. Jako vítěz MSFL postoupil do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, kde poměří síly se zajímavými týmy. První sezóna v druhé nejvyšší soutěži bude pro Hanáky velmi náročná, proto potřebují každého fanouška. Do Kroměříže přijedou týmy jako FC Zbrojovka Brno, FK Dukla Praha, či AC Sparta Praha B. Nenechejte si ujít atraktivní fotbalové utkání na Stadionu Jožky Silného a přijďte podpořit domácí hráče.

Doporučujeme všem fanouškům, kteří se chystají na domácí utkání F:NL, aby přišli s dostatečným časovým předstihem kvůli povinným změnám v organizaci dopravy a zvýšené bezpečnosti při vstupu na stadion (turniket, kontrola, osobní prohlídka…atd.). Zároveň doporučujeme zakoupit vstupenky online, pro rychlejší vstup na stadion.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top