Detail info
Close

Rošáda

Rošáda

Datum: 19. února 2025
Místo: Masters of Rock Café
Adresa: Tyršovo nábřeží 5497, Zlín

Vstupenky

středa
19
ún. 2025
19:00
Rošáda

Informace o akci

ROŠÁDA - Divadelní spolek Frída

Divadelní komedie Rošáda zamíří poprvé do Masters of Rock Café ve Zlíně. V hlavních rolích se představí MARTIN TRNAVSKÝ a BÁRA MUNZAROVÁ.

Zveme vás 19.2.2025 na manželskou komedii o tom, že láska přežije všechno…i nás!
Laura žije se svým manželem Viktorem, ve šťastném vztahu. Viktor má dobrou práci, vždy se o všechno postará…, ale poslední dny se začíná chovat divně. V noci chodí po bytě. Čím dál víc mluví sám se sebou. Laura tuší, že se něco děje, ale nedokáže tomu přijít na kloub hned. Viktorovo podivné chování se začne stupňovat. Na několik dní se ztratí, nikdo neví kam. Navíc manželům někdo v bance zruší jejich účet a za podivných okolností vykrade byt. Vyvrcholením podivných událostí je den, kdy na jejich adresu doručí exotické zvíře, které Viktor koupil v městské ZOO. Laura pochopí, že její muž prochází nejen těžkou krizí, ale dokonce přišel i o svoji práci. Jejich společný život potřebuje změnu. Laura vymyslí na první pohled šílený záchranný plán. To už se jim, ale do života začne vměšovat Viktorův puntičkářský starší bratr Artur a jeho tři sestry, ve snaze pomoct. Laura si však není přesně jistá, komu. Musí vzít situaci pevně do svých rukou, aby všechno bylo tak, jako dřív.

Obsazení: Martin Trnavský, Bára Munzarová, Radim Novák, Marika Procházková
Režie: Jakub Nvota

Začátek představení je v 19:00 – Masters of Rock Café, Zlín.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top