Detail info
Close

MALÝ PRINC

RockOpera v Ostravě
MALÝ PRINC

Datum: 17. dubna 2025
Místo: Multifunkční aula Gong
Adresa: Ruská 2993, Ostrava-Vítkovice

Vstupenky

čtvrtek
17
dub. 2025
19:00
MALÝ PRINC

Informace o akci

RockOpera Praha se vrací na jaře 2025 do OSTRAVY, a to opět ve dvou představeních!

RockOpera Praha – RAGNAROCK: VIKONGOVÉ – 16. 4. 2025 19:00 – OSTRAVA, Gong

RockOpera Praha – MALÝ PRINC – 17. 4. 2025 19:00 – OSTRAVA, Gong

RockOpera Praha se do OSTRAVY na jaře 2025 vrací už poněkolikáté a vždycky s sebou přiváží zbrusu nové, propracované show! Zakládají si na mistrovsky zahrané rockové hudbě, jež oslovuje celou řadu fanoušků, nejen ortodoxní vyznavače žánru. Jejich show je audio-vizuální, dramatická podívaná zahrnující velké hlasy a obdivuhodné instrumentální výkony. Zakladateli projektu jsou skladatel a klávesista Milan Steigerwald a libretistka a zpěvačka Pavla Forest, kteří jsou výhradní autoři všech rockových oper divadla. Mezi největší hvězdy RockOpery Praha se řadí slavná jména, jako jsou např. Eva Urbanová, Kamil Střihavka, Viktor Dyk, Jan Toužimský, Jiří Zonyga, Pavla Forest, Žántí a další.

V dubnu 2025, přesně 16. dubna 2025 a 17. dubna 2025 vám RockOpera Praha přiváží do OSTRAVY, auly Gong, představení RAGNAROCK: VIKINGOVÉ a MALÝ PRINC!

Rocková opera MALÝ PRINC přichází s nestárnoucím příběhem pro celou rodinu na motivy Antoine de Saint-Exupéryho. Příběh pojednává o letci, který ztroskotá v poušti. Když opravuje svůj letoun, objeví se Malý Princ, který po něm chce, aby mu nakreslil beránka, a vypráví mu o svých zážitcích z putování vesmírem. O tom, na jakých podivných planetách byl a co na nich viděl. Kvůli cestování opustil svoji rodnou planetku, kde se zamiloval do růže.

V obou případech opět počítejte s obrovskou porcí rockové a metalové muziky v podání špičkové živé kapely a velkých hlasů tuzemské hudební scény.

Ostravské jaro patří rocku a metalu! Nenechte si to ujít!

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top