Detail info
Close

ESA Logistika Tatran Střešovice - PERMANENTKA 2024/2025

Tatran Střešovice
ESA Logistika Tatran Střešovice - PERMANENTKA 2024/2025

Místo: Sportovní centrum Řepy
Adresa: Na Chobotě 420/16, 163 00 Praha 17, Praha 17-Řepy

Vstupenky

ESA Logistika Tatran Střešovice - PERMANENTKA 2024/2025
PERMANENTKA

Informace o akci

Nový ročník superligové sezóny startuje sice až v září, už nyní lze ale zakoupit permanentku a vstupenky na domácí utkání. Tím prvním, které bude hostit domovská hala v Řepích, bude pro družinu Milana Fridricha utkání 2. kola proti Bulldogs Brno, které odehrají 18. září. O kolo dříve bude Tatran hostit v pražském derby Bohemians, půjde však o výjezdní utkání v německém Chemnitzu. Největším tahákem úvodu sezóny však bude čtvrtfinále Poháru mistrů, které Tatran odehraje proti švýcarskému Wileru. Domácí utkání série je na programu 27. září.

Obhájce tří trofejí (superliga, český pohár a Pohár mistrů) půjde navíc do sezóny s výraznými posilami v podobě Patrika Šebka, Petra Majera a dalších, přičemž v jeho kádru zůstaly hvězdy světového formátu, jako Marek Beneš, Matěj Havlas nebo Tomáš Jurco.

I letos bude možné vstupenky koupit jak na místě, tak předem v online předprodeji. Suverénně nejvýhodnější cestou na domácí zápasy je, stejně jako v předchozích ročnících, roční permanentka. S tou má držitel neomezený přístup na domácí utkání Livesport Superligy (včetně výjezdního utkání v Německu) a Poháru Českého florbalu. Jedinou výjimku tak tvoří utkání Poháru mistrů. Oproti koupi lístků na jednotlivá utkání tak může jít o úsporu přes 1.000 Kč.

 

 

online předprodej

na místě/online předprodej (od 12 hod. v den zápasu)

Livesport Superliga a Pohár ČF

90 Kč

120 Kč

Pohár mistrů

200 Kč

250 Kč

Sezónní permanentka

900 Kč

* permanentka se nevztahuje na utkání Poháru mistrů
**děti do 12 let zdarma


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top