Detail info
Close

David Kushner

David Kushner

Datum: 23. února 2025
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

V síti Ticketportal nyní vyprodáno (možnost uvolnění nevyzvednutých rezervací zpět do prodeje).
David Kushner
VIP BALÍČEK - NESLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA
neděle
23
ún. 2025
19:30
David Kushner
23.02.2025 19:30 / DOORS OD 18:00

Informace o akci

Z Chicaga do Los Angeles a následně do celého světa, včetně Česka. Do Prahy míří premiérově autor hitu Daylight David Kushner. Se svým debutovým albem The Dichotomy se představí publiku Forum Karlín v neděli 23. února 2025.
 
Na kytaru se naučil sám a hlas nijak netrénoval. Přesto se mu podařilo pobláznit celý svět svojí civilností a upřímným přednesem. Za obrýleným obličejem s neposlušnými kroutícími se vlasy se skrývá talentovaný muzikant, který si získal uživatele TikToku, následně o svých vlohách přesvědčil i posluchače Spotify nebo diváky YouTube. O talentu Davida Kushnera se budou moct přesvědčit na vlastní oči a uši také návštěvníci pražského koncertu 23. února 2025. Forum Karlín rozezní skladby z debutového lo-fi debutového EP Footprints I Found i novější písně z čerstvého alba The Dichotomy. A chybět nebude ani miliardový hit Daylight. A kdo ví, co si fanoušek Eminema pro své pražské fanoušky připraví…
Vstupenky pro ZTP/P + doprovod můžete objednávat na rezervace@ticketportal.cz, v kopii s přiloženým oskenovaným průkazem ZTP.
 

David Kushner Meet & Greet VIP balíček obsahuje:

- VIP vstup před otevřením pro veřejnost 
- exluzivní meet & greet s Davidem Kushnerem
- vyfotografování s Davidem Kushnerem 
- limitovaná edice plakátu turné - podepsaná 
- oficiální meet & greet visačka a šňůrka na krk
- prioritní možnost nákupu merche
- kapacita je velmi omezena! 

Zřeknutí se odpovědnosti balíčků:
Děkujeme vám za nákup balíčku Davida Kushner VIP. Kupující obdrží e -mail přibližně tři dny před datem koncertu s VIP podrobnostmi zaslaný na emailovou adresu předloženou v době nákupu. One More Time VIP, umělec, turné, promotér, společnost pro prodej vstupenek, místo konání nebo jakékoli jiné přidružené strany nejsou odpovědné za zastaralé nebo nepřesné informace poskytnuté spotřebitelem. Balíčky a obsah balíčků nejsou přenosné. Balíček nemůže být vrácen, ani vyměněn.  Obsah balíčku se může změnit. Merchadising z balíčku bude distribuován na koncertě. Máte -li jakékoli dotazy týkající se prvků VIP balíčku, kontaktujte prosím info@onemoretimevip.com 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top