Detail info
Close

Palaye Royale

Palaye Royale

Datum: 10. prosince 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

úterý
10
pros. 2024
19:30
Palaye Royale
10.12. 2024 začátek od 19:30 doors od 18:00

Informace o akci

PALAYE ROYALE se vrací do Prahy!

Milovali jste je jako Zdenu na Rock for People 2024, milovali jste je na RfP afterparty v Brně a my říkáme, že koncertů Palaye Royale není nikdy dost. Proto vám, do letošní třetice všeho dobrého, přinášíme další nadupanou show. Palaye Royale v rámci Death or Glory Tourvystoupí 10. prosince ve Foru Karlín a odehrají tak doposud největší sólový headline koncert v České republice.

Skupina Palaye Royale, která je stejnou měrou součástí britpopu, glam rocku a art punku, nasbírala během své kariéry více než půl miliardy streamů a svým adrenalinovým rock'n'rollovým cirkusem si získala zástupy věrných fanoušků po celém světě. Bratři Remington Leith (zpěv), Sebastian Danzig (kytara) a Emerson Barrett (bicí), kteří vyrostli v Las Vegas, se v Los Angeles poprvé ocitli jako teenageři, kde prošli nemilosrdnou losangeleskou rockovou scénou od hraní ve sklepě, životě v autě, až po headlinery arén po celém světě a turné s kapelami jako Yungblud, Rob Zombie, Korn a dalšími. 
 

V roce 2022 kapela vydala své čtvrté řadové album Fever Dream. To vzniklo po potřebné pauze – hudebníci se vrátili ke svým kořenům a většinu alba složili na klavír. Výsledek je stejnou měrou někde mezi extatickým návalem a hloubavou meditací o stavu lidské psychiky. Mimo to je dosud nejodvážnějším a nejvizionářštějším dílem Palaye Royale. 


Díky rychlému špinavému rock'n'rollu a bezkonkurenčnímu švihu Palaye Royale donekonečna doručují fascinující živou show, při které Remington často předvádí až akrobatické kousky. A ať už vystupují na velkých festivalech jako Reading a Leeds, Download, Pinkpop a Rock for People, nebo hrají pro vyprodané davy ve vzdálených lokalitách, jako je Amsterdam, Praha či Mexico City, mají jenom jedinou ambici – tou je prohloubit vzácné spojení s milovanou fanouškovskou základnou, láskyplně přezdívanou The Soldiers of the Royal Council.

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top