Detail info
Close

Bi-2

Bi-2

Datum: 18. listopadu 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

pondělí
18
lis. 2024
20:00
Bi-2

Informace o akci

Legendární rocková kapela B2 s koncertem v Praze 18. listopadu!

Kapela Bi-2 s potěšením oznamuje začátek svého nového světového koncertního turné „All The Best“, pojmenovaného po nedávném vydání Bi-2. Turné začíná 2. října v Barceloně. Kapela zahraje soubor svých největších hitů všech dob v aktualizovaném zvuku - některé z těchto verzí lze slyšet na albu „All The Best Vol. 1“, vydaném v únoru. „All The Best Vol. 1“ obsahuje klasiky, na které fanoušci Bi-2 vždy čekají, znovu nahrané s původními aranžemi, ale pomocí nových špičkových technologií. Tyto hity budou na turné předvedeny přesně tak, jak se objevují na albu, okořeněné čistými emocemi živého vystoupení. Jedním slovem, Bi-2 ve své nejlepší formě!

Předchozí světové turné „Hallelujah World Tour“ trvalo rok a půl. S více než 30 navštívenými zeměmi a více než 60 odehranými koncerty to byl obrovský úspěch ve všech směrech. Jakmile nové turné začíná, členové kapely jsou nadšeni, že mohou navštívit nové země, hrát v nových městech a setkat se s novými úžasnými lidmi. Navzdory všem novinkám zůstávají základní hodnoty kapely, jako je víra v lásku, energie a pravá vášeň pro rock’n’roll, nezměněny. 16+

VIP vstupenka obsahuje sezení na nejlepších místech ve Foru Karlín, žádný další bonus není součástí vstupenky. 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top