Detail info
Close

Portless - křest desky RECHARGED

Portless - křest desky RECHARGED

Datum: 22. listopadu 2024
Místo: ABC klub
Adresa: Štolbova 2665, Pardubice

Vstupenky

pátek
22
lis. 2024
20:00
Portless - křest desky RECHARGED
ABC klub

Pardubice

Informace o akci

Vstupenky v předprodeji za 350,- Kč, v den konání koncertu a na místě 450,- Kč.

 

Portless “RECHARGED”: Nová vlna energie po sedmi letech!

Po sedmi letech přichází kapela Portless s novým albem nazvaným “RECHARGED”. Nové album hudebně navazuje na jejich úspěšnou předchozí desku “BACK” a přináší čerstvou energii a masivní zvuk, který fanoušky jistě potěší. Překvapí také výběr hostů, které si kapela na desku pozvala.

Zpěvák kapely Kryštof Michal k novému albu říká: „Naší poslední desku BACK bohužel zasáhl covid a návrat na pódia nám pak chvíli trval. O to víc jsme nadšení teď a baví nás to hrát. Koncerty mají fantastickou atmosféru a reakce fanoušků na tuto poslední desku mluví za vše. To oni nás znovu nabili energií, proto se nové album bude jmenovat RECHARGED. A písničky? Sám si je chvílemi prozpěvuji a to není příliš obvyklé. Je to tvrdé. I zpěvné. Má to hlavu a patu, a má to i nadhled a humor.“

Producent alba René Rypar dodává: „Práce na albu ‘RECHARGED’ byla pro mě výzvou. Snažil jsem se zachytit autentickou tvář kapely a zároveň posunout její zvuk o krok dál. Jsem přesvědčený, že se nám společně s kluky podařilo vytvořit něco skutečně silného.“

Album “RECHARGED” bude pokřtěno na sérii koncertů, které začínají 30. října v Praze a pokračují přes Pardubice a Brno až do Kopřivnice. Na těchto koncertech se fanoušci mohou těšit na živé provedení nových skladeb i na oblíbené hity z předchozích alb, včetně písní Support Lesbiens.

 

Termíny koncertů

30. 10. Praha - Lucerna Music Bar
22. 11. Pardubice - ABC Klub
23. 11. Brno - Metro Music Bar
30. 11. Kopřivnice - Music Bar Drago

 

Portless vznikli v roce 2012 rozpadem kapely Support Lesbiens. Sestavu tvoří čtyři z pěti tehdejších členů: René Rypar, Jan Daliba, Zbyněk Raušer a zpěvák a frontman Kryštof Michal. Své debutové album “New Ride” kapela vydala v roce 2013 a hned první stejnojmenný singl se stal hudebním motivem celosvětové kampaně na novou Škodu Octavia. Další úspěšný hit “5.15” (z filmu Hodinový manžel) je do dnešní doby v rotacích českých rádií. V roce 2017 vydala kapela své druhé album “BACK”. Na něm se vrací ke kořenům hardrockové scény z počátku devadesátých let, avšak s moderním zvukem a aranžemi. Kritiky i fanoušky byla tato deska přijata s nadšením. Na desce “Back” se podílel i rapper Henry D, který aktuálně s kapelou vystupuje jako stálý host.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top