Detail info
Close

Clash of the Stars 9

Clash of the Stars 9

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Clash of the Stars 9 - SKANDÁL!

 
Clash of the Stars se vrací do Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích! Už 7. 9. 2024 se můžete těšit na pokračování té největší a nejdivočejší show v České republice!
 
Zatím jediným oficiálně oznámeným zápasem je první titulové bitva žen mezi hankou Gelnarovou a Angie Mangombe! Zápasovou kartu si budeme odtajňovat postupně, celou ji pak oznámíme na úvodní tiskové konferenci již brzy. Některé bojovníky, které na galavečeru CLASH 9 budete moci sledovat, byste jistě uhodli, zatím je však necháme pod pokličkou. Jedno Vám ale můžeme slíbit už teď - čeká nás opravdu SKANDÁL!
 
Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažiješ nikde jinde!
 
Těšíme se na Vás už 7. 9. 2024 v Praze ze sportovní hale Fortuna!
 

VIP ULTIMATE - místa v prvních 2 řadách u klece, neomezený přístup do VIP zóny s cateringem a také přednostní VIP vstup do haly 

VIP - přední řady u klece a přednostní VIP vstup do haly

PREMIUM - místa blízko klece nebo nástupu bojovníků

Open gate: 17:30
Vstup pro VIP: 17:30
Začátek akce: 18:30


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top