Detail info
Close

ENIGMATICKÉ VARIACE

ENIGMATICKÉ VARIACE

Datum: 1. listopadu 2024
Místo: Divadlo Na Maninách
Adresa: Na Maninách 1525/32a, Praha 7-Holešovice

Vstupenky

pátek
1
lis. 2024
19:00
ENIGMATICKÉ VARIACE

Informace o akci

Detektivní komedie "Enigmatické variace" odhaluje tajemství mezi dvěma muži a nepřítomnou ženou většinou s humorem. Někdy ale i s puškou v ruce... Spád nevšedního dialogu napíná, mrazí i baví. A navíc překvapuje. Inteligentní, vtipný text plný nenadálých zvratů a tajemství vás brzy vtáhne a ozřejmí, proč je E.E. Schmitt nejhranějším francouzským autorem tohoto tisíciletí. Elektrizující výkony obou herců dávají tušit, že nejde o běžný divadelní večer. Tohle představení ve vás zůstane otištěno stejně jako tvář a hlas charismatického Martina Stránského a spousta originálních myšlenek, kterými je hra prošpikována.

Enigmatické variace mají nejen obsah v podobě jedinečně chytrého textu, formu v podobě výjimečné chemie dvou herců, ale navíc i koření v podobě probleskujícího humoru. Zprvu nenápadná, s každou minutou však gradující neuchopitelná síla divadelní magie zvedá zpravidla na konci diváky ze sedadel... Zážitek!


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top