Detail info
Close

CAMOUFLAGE REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE

CAMOUFLAGE REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE

Datum: 28. - 30. března 2025
Místo: Ostrava, Praha

Vstupenky

pátek
28
bře. 2025
20:00
CAMOUFLAGE REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE
neděle
30
bře. 2025
20:00
CAMOUFLAGE REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE
ROXY

Praha

Informace o akci

Elektroničtí Camouflage oslaví 40 let! 

Německá kultovní kapela Camouflage oslaví  40 let existence. V rámci tohoto jubilea vyráží na výpravné turné pod názvem Rewind To The Future And Goodbye a nevynechají ani Prahu a Bratislavu. V nových aranžmá zazní všechny největší hity včetně nesmrtelných „Love is a Shield“ a „The Great Commandment“. Zajímavostí tohoto turné bude vizuální složka kdy Camouflage si připravili speciální videoprojekci na velkoplošných obrazovkách. Sami avizují že chtějí i zapojit fanoušky jehož by se stali součástí těchto projekcí. Nicméně máme se opravdu na co těšit. Bude to velmi nápadité a originální turné. 

Turné 2025 se bude konat pod heslem „REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE“. Co se za tímto titulem skrývá?

Heiko Maile (Camouflage): "REWIND" znamená přetočení v naší diskografii a už to byl název jednoho z našich nejlepších alb. Je to recenze nebo retrospektiva naší dosavadní tvorby, což je jedna z našich základních myšlenek pro nadcházející turné, které je také součástí rámce ke 40. výročí naší kapely. „REWIND TO THE FUTURE“ znamená mentální hru s naší vlastní minulostí a historií kapely.

Tato myšlenka mě původně napadla v roce 2021, když jsem hledal v našem archivu kapely nevydané verze a dema. Při tom se mi do rukou dostaly četné nahrávky z našich začátků, což mě opravdu překvapilo. Přestože mnohé z těchto myšlenek byly ještě neúplné, spojovala je silná energie, charakterizovaná probuzením a zvědavostí a touhou po společné budoucnosti. Byly vytvořeny před naší první nahrávací smlouvou, "BUDOUCNOST" kapely je stále daleko před námi. Jaké by to bylo, kdybychom se mohli vrátit do tohoto bodu v historii naší kapely? Zpátky do naší tehdejší zkušebny, k našemu snu jednou nahrát písničku v profesionálním studiu, do fáze, kdy jsme se téměř každý den učili nový trik pro nahrávání zvuku, nebo do doby, kdy se naše počáteční pokusy o psaní písní stávaly čím dál tím víc a sebevědomější. Přehodnotit a poslouchat písničky, které byly napsány mnohem později v duchu tohoto výchozího bodu v té době? Jak by tehdy v roce 1985 zněly naše písně SUSPICIOUS LOVE (1993), ME AND YOU (2003) nebo SHINE (2015)?

S touto myšlenkou si pohrává naše motto „REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE“, přičemž přidání „GOODBYE“ znamená současné opuštění starých myšlenek a struktur. Všechno má svůj omezený čas a stejně tak i historie naší kapely. Obrazně řečeno, otevírá se poslední kapitolu, i když jsme o ultimátním finále ještě neuvažovali.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Na mapě

google maps
Top