Detail info
Close

SOUBOJ UNIVERZIT MENDELU vs. MUNI

SOUBOJ UNIVERZIT MENDELU vs. MUNI

Datum: 13. listopadu 2024
Místo: STAREZ ARÉNA VODOVA
Adresa: Vodova 336/108, Brno-Královo Pole

Vstupenky

středa
13
lis. 2024
18:00
SOUBOJ UNIVERZIT MENDELU vs. MUNI

Informace o akci

V rámci Univerzitní basketbalové ligy se utkají univerzity, které letos slaví 105. výročí. Mendelova univerzita v Brně vyzve Masarykovu univerzitu. Zápas odstartuje symbolický výhoz rektorů obou univerzit a po skončení akce proběhne studentská after party.

Stalo se v roce 2023

Brno - Basketbalisté Masaryčky porazili Mendelovu univerzitu 90:77. Hráči tak navázali na předešlý zápas proti Vysokému učení technickému a novou sezónu univerzitní ligy zahájili už druhou výhrou. Pro hráče Mendelovy univerzity (MENDELU) to byl první zápas sezóny a v tabulce ligy jsou aktuálně na čtvrtém, předposledním, místě.

„Souboje univerzit jsou především o atmosféře,” řekla Pavla Buličková, organizátorka Soubojů univerzit za MUNI. V průběhu zápasu se odehrával i souboj tribun mezi fanoušky obou univerzit. Ten skončil remízou. Alespoň to mohlo potěšit fanoušky MENDELU. „Zápas byl úžasný, jen škoda, že to kluci nedotáhli do vítězného konce. Celkově to byl ale super zážitek, příště přijdu určitě znovu," kvitoval Souboj univerzit Michal Kovář, student Mendelovy univerzity.

„Na příští Souboj univerzit určitě musím zase přijít,” komentovala zápas studentka Masarykovy univerzity Angela Rafael. Podle Pavly Buličkové nebude muset čekat do příštího roku. „Začátkem prosince chystáme Souboj univerzit ve futsalu,” řekla organizátorka. Futsal by se tak vedle basketbalu, volejbalu a hokeje stal čtvrtým sportem, který bude Souboj univerzit obohacovat.

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top