Detail info
Close

BLACK SABBITCH

BLACK SABBITCH

Datum: 13. listopadu 2024
Místo: Storm Club Prague
Adresa: Tachovské nám. 290/5, Praha 3-Žižkov

Vstupenky

středa
13
lis. 2024
20:00
BLACK SABBITCH

Informace o akci

Dechberucí, čístě ženská pocta BLACK SABBATH – Američanky BLACK SABBITCH vystoupí v listopadu v PRAZE!

BLACK SABBITCH – European Fall Tour 2024 – 13. 11. 2024 – PRAHA, Storm

Americká dívčí parta BLACK SABBITCH otřásají zemí hudbou legendárním BLACK SABBATH a přináší její ztvárnění, ze kterého vám spadne čelist! Holky tak naprosto fantasticky vzdávají svůj hold slavné kapele!

Již více než deset let vyprodávají BLACK SABBITCH koncertní sály a kluby a ohromují i ty nejzarytější ctitele „Sabbathů“. Tato unikátní kapela si získává zuřivou fanouškovskou základnu a velký respekt kritiků i hudebníků. BLACK SABBITCH si Sharon a Ozzy Osbourn, sami vybrali, aby otevřeli inaugurační Ozzfiestu, Paul Stanley, aby si zahrály s Kiss na závěrečném Kiss Kruise, a Dave Grohl, aby zahrály Cal Jam s Foo Fighters a Iggy Popem.

BLACK SABBITCH ohromují, kam se hnou a už i Evropa jim leží u nohou! BLACK SABBITCH, nažhavené svým úspěchem, naplánovali na letošní listopad svůj velký návrat do Evropy! Evropské turné čítá jen 9 vybraných míst, naštěstí PRAHA je jedním z nich! BLACK SABBITCH dorazí se svou okouzlující show 13. listopadu do pražského klubu Storm!

Čeká vás podmanivá, živá a svižná show talentovaných žen, které předávají poselství a repertoár slavné metalové legendy BLACK SABBATH dál! Přijďte složit také svůj hold této legendě a nechat se unést silou a intenzitou jejich písní od okouzlujících BLACK SABBITCH!


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BLACK SABBITCH
picture BLACK SABBITCH

Na mapě

google maps
Top