Detail info
Close

XANDRIA, SIRENIA

XANDRIA, SIRENIA

Datum: 20. listopadu 2024
Místo: Storm Club Prague
Adresa: Tachovské nám. 290/5, Praha 3-Žižkov

Vstupenky

středa
20
lis. 2024
20:00
XANDRIA, SIRENIA

Informace o akci

PRAHU čeká kouzelná podzimní symphonic-metalová noc! V listopadu dorazí společně XANDRIA a SIRENIA!

Přímo magický symphonic-metalový večer čekejte 20. listopadu 2024 v pražském klubu Storm! V rámci svého co-headline tour 2024 se tady zastaví a všechna svá neuvěřitelně půvabná metalová kouzla vybalí kapely XANDRIA a SIRENIA! Je to úžasné a ohromující spojení nejsilnějších symphonic-metalových ikon, kterým oběma vévodí nádherné a éterické ženy, impozantní Ambre Vourvahis v XANDRII a působivá Francouzka Emannuelle Zoldan v SIRENII.

Obě kapely vás obejmou mocnou esencí svých melodií a přenesou do symphonic-metalových říší plných dobrodružství a zázraků.

XANDRIA, neochvějně soustředěná okolo svého hlavního myslitele Marca Heubauma, pro vás má divukrásné vyprávění „The Wonders Still Awaiting“ (2023). Album, bohaté na různé styly a žánry, se blíží skoro až k filmové partituře a posílá svého posluchače na velmi vzrušující cestu do osobitého vesmíru XANDRIA.

SIRENIA zrozená, díky hudebnímu nezmarovi Mortenu Velandovi, z trosek gothic-metalové formace TRISTANIA, představuje velmi kreativní, svou již jedenáctou desku „1977“ (2023). SIRENIA ani po více jak 20. letech nepřestává překvapovat něčím novým a svěžím. Spolu s mnohostranným andělským hlasem okouzlující zpěvačky Emmanuelle Zoldan tak se SIRENIÍ vstoupíte do neuvěřitelně barvitého zvukového vesmíru, ze kterého se vám nebude chtít vracet zpět na Zem.

Spojení kapel XANDRIA a SIRENIA spolu úžasně ladí a vy tak dostáváte příležitost zahnat listopadový chlad a chmury a prožít hřejivý a příjemný symphonic-metalový večer, po kterém dokonale pookřejete.

20. listopadu 2024, PRAHA, klub Storm, přijďte!


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top