Detail info
Close

QUEENSHOW

QUEENSHOW

Datum: 27. února - 23. května 2025
Místo: Olomouc, Ostrava

Vstupenky

čtvrtek
27
ún. 2025
19:00
QUEENSHOW
Kino Metropol

Olomouc

pátek
23
kvě. 2025
19:00
QUEENSHOW
AKORD

Ostrava

Informace o akci

Po úspěšném koncertování na festivalu Freddie Celebration Days ve švýcarském Montreux se skvělí, mezinárodně uznávaní Queenshow vracejí na česká pódia s jedinečným hudebním provedením!

V novém obsazení představí koncertní program nabitý největšími hity legendární britské skupiny QUEEN. Diváci se můžou těšit na nejpopulárnější skladby jako „We Will Rock You”, „I Want to Break Free”, „Radio Ga Ga” či unikátní „Bohemian Rhapsody”.

QUEENSHOW je jediná Queen tribute kapela na světě, která na svých vystoupeních používá v takovém rozsahu dobové či dokonce stejné nástroje, jaké používal na koncertech původní Queen!

Je považovaná za jednu z nejlepších tribute kapel v Evropě se silně autentickou realizací věrnou duchu a magii hudební legendy a jejího frontmana Freddieho Mercuryho.

Od roku 2024 se skupinou hraje a spolupracuje italský hudebník Marco Giuseppe Di Marco, který je ve „světě Queen” známy jako brilantní kytarista nezapomenutelné a jedinečné techniky hry Briana Maye.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top