Detail info
Close

NEZMAŘI & BÁRKA open air - Barokní dvůr Borotín

NEZMAŘI & BÁRKA open air - Barokní dvůr Borotín

Datum: 11. srpna 2024
Místo: Barokní dvůr Borotín (u Tábora)
Adresa: Borotín 120, Borotín

Vstupenky

neděle
11
srp. 2024
18:00
NEZMAŘI & BÁRKA open air - Barokní dvůr Borotín

Informace o akci

NEZMAŘI & BÁRKA open air
Žánrová pestrost... to je motto hudebních a divadelních představení na Barokním dvoře Borotín. A proto u nás rádi přivítáme legendu folku – skupinu Nezmaři, kteří si na svůj koncert přizvali duo Bárka. Přijďte si poslechnout, jak chutná spojení folku, keltské harfy a violoncella -)  

NEZMAŘI
Skupina Nezmaři je charakteristická vícehlasým vokálem s doprovodem akustických nástrojů. Její repertoár tvoří převážně vlastní písně ale i světová folková klasika. Za léta aktivního koncertování posbírali všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují. Kromě plzeňských Port jsou také držiteli dvou Zlatých klíčů. Tato prestižní cena se uděluje  pro nejlepší skupinu roku v kategorii Folk&Country. Na svém kontě mají 13 samostatných CD a DVD Nezmaři 30 let. NEZMAŘI v současné sestavě jezdí s koncertním programem, ve kterém zazní i písničky z jejich posledního CD Kdo si zpívá má do ráje blíž. Posluchači si tak s nimi mohou  během jednoho koncertu  zazpívat písničky ze všech období kapely od historie až po současnost.

BÁRKA
Kapelu Bárka tvoří violoncellista Pavel Barnáš, violoncellista Symfonického orchestru Českého rozhlasu v Praze a mj. ředitel festivalu Okolo Třeboně s harfenistkou Ivanou Pokornou, členkou Orchestru Národního divadla.
Oba muzikanti si však přáli hrát i skladby podle svého výběru, a to v malém obsazení, bez not a dirigentské taktovky. Zaměřují se hlavně na evergreeny a filmové melodie, které v neobvyklém spojení jejich nástrojů vyznívají velmi působivě. 
Více na www.baroknidvurborotin.cz 

Vstupenky můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz - eTickets, k dispozici jsou i prodejní místa Ticketportal.
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Vstupenky ZTP/P platí vždy pro dvě osoby - pro držitele průkazu ZTP/P a jednu osobu jako doprovod, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Barokní dvůr Borotín (u Tábora) na ticketportal.cz


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NEZMAŘI & BÁRKA open air - Barokní dvůr Borotín

Na mapě

google maps
Top