Detail info
Close

THE NEW ROSES

THE NEW ROSES

Datum: 21. listopadu 2024
Místo: Storm Club Prague
Adresa: Tachovské nám. 290/5, Praha 3-Žižkov

Vstupenky

čtvrtek
21
lis. 2024
20:00
THE NEW ROSES

Informace o akci

Němečtí rockeři THE NEW ROSES přivezou na podzim do PRAHY nové album!

THE NEW ROSES, Moon Shot – Attracted To Danger Tour 2024 – 21.11.2024 – PRAHA, Storm

THE NEW ROSES jsou nejúspěšnější novou rockovou bandou v Německu! Jejich příběh se začal psát v roce 2013, kdy vydali své debutové album „Without A Trace“ a od té doby Timmy Rough a jeho kumpáni z kapely neznají nic jiného, než trvalý vzestup! Dnes už mají za sebou stovky koncertů po celém světě. Letos kluci makají na novém albu, které vyjde na podzim a pochlubí se s ním po celé Evropě! K nám ho přijedou představit 21. listopadu do PRAHY, klubu Storm!
Hudebně jsou THE NEW ROSES výbušnou silou, která si bere podněty od idolů jako Guns N'Roses, AC/DC, Kid Rock, Metallica a The Black Crowes, ale dělá to velmi svým a jedinečným způsobem. Posední roky, 2022 a 2023 byly o novém albu „Sweet Poison“, které se dostalo do Top 20 německého žebříčku alb. Od vydání této desky THE NEW ROSES koncertují prakticky nepřetržitě. Ať už se jedná o vystoupení s KISS, turné headlinerů, turné po Velké Británii, Skandinávii, Beneluxu, Švýcarsku nebo Rakousku a obrovské množství festivalů po celé Evropě.

Nyní se kapela chystá na svoji další kapitolu s novým albem! Přijdou nové výzvy, nové cesty, nová dobrodružství! Buďte u toho! Turné „Attracted To Danger 2024“ dorazí do PRAHY, Klubu Storm 21. listopadu!

Speciálním hostem turné je mladá finská alternativní kapela MOON SHOT. Tito Finové nejsou pozorným fanouškům rocku a metalu úplně neznámí, členové této kapely již hráli s např. Children Of Bodom, Disco Ensemble nebo Lapko. S MOON SHOT vás čeká chytlavý rock, který sami popisují jako rock 21. století. Naživo jsou perfektní, takže….21.11. PRAHA, Storm! Buďte tam!


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE NEW ROSES
picture THE NEW ROSES

Na mapě

google maps
Top