Detail info
Close

Slezský FC Opava - SK Slavia Praha „B“

Slezský FC Opava - SK Slavia Praha „B“

Datum: 6. října 2024
Místo: Městský stadion Lumíra Kota
Adresa: U Stadionu 1798/15, Hlučín

Vstupenky

neděle
6
říj. 2024
14:00

PRODEJ UKONČEN

Prodej byl pozastaven.
Slezský FC Opava - SK Slavia Praha „B“
Hrajeme na náhradním stadionu

Informace o akci

Duel s rezervou pražské Slavie je tady!

Již v neděli Slezský čeká první domácí utkání po více než měsíci a poprvé od povodní, které zasáhly nejen Opavu. Vzhledem ke škodám, které voda způsobila na Městském stadionu v Opavě, sehrajeme domácí utkání s rezervou Slavie Praha na Městském stadionu Lumíra Kota v Hlučíně. Duel 12. kola Chance Národní ligy bude mít výkop v neděli ve 14:00.

Od pondělních 19:00 jsou v prodeji vstupenky na nedělní utkání s SK Slavia Praha "B". Vzhledem k aktuální situaci jsme se pak rozhodli upravit ceník vstupenek pro nadcházející utkání.

Věříme, že si v neděli najdete cestu na stadion a dorazíte náš podpořit! Společně #ZaOpavu!

Informace ke vstupenkám

Fanouškům doporučujeme, aby si zakoupili vstupenky na utkání s předstihem již nyní v předprodeji tak, aby se, vzhledem k menšímu počtu pokladem na stadionu v Hlučíně, vyhnuli frontám při nákupu vstupenek na místě v den utkání. Zároveň je cena lístku v předprodeji také výhodnější než cena lístku na místě v den utkání.

V případě zakoupení vstupenky v předprodeji ji není potřeba tisknout. Stačí ji mít u sebe pouze v elektronické podobě na mobilním telefonu.

Informace pro permanentkáře

Všichni držitelé permanentních vstupenek mají vstup na nedělní utkání s rezervou pražské Slavit zajištěn v rámci své permanentky. Nemusí si tedy kupovat, ani nikterak zajišťovat, jednorázovou vstupenku. Stačí na utkání dorazit s klasickou permicí, kterou se prokážou při vstupu na stadion.

Nicméně vzhledem k tomu, že kapacita tribuny na Městském stadionu Lumíra Kota v Hlučíně je menší než počet vydaných permanentek v této sezoně, nemá klub možnost garantovat permanentkářům místa k sezení. Z toho důvodu klub aktuálně řeší, jakým způsobem bude tuto situaci permanentkářům kompenzovat.

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top