QUEEN RELIVED Philharmonic

Po měsíčním pečlivém plánování se fenomenální kapela Queenie vrací do pražské O2 areny s jedinečným projektem QUEEN RELIVED Philharmonic, který slibuje nezapomenutelný a autentický zážitek. Tentokrát se připojí prestižní Janáčková filharmonie Ostrava, čímž se spojí rockové rytmy se vznešeností klasické hudby.

Tento velkolepý koncert, který se pod značkou QUEEN RELIVED v O2 areně uskuteční již pošesté, přinese novou dimenzi rockovým klasikám legendárních Queen. Od svého vzniku před 18 lety se Queenie stali synonymem pro precizní ztvárnění hudby Freddie Mercuryho a jeho kapely. Uskutečnili přes 1400 koncertů ve 25 zemích světa, vystoupili na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., a Michael Kluch byl za své účinkování v muzikálu „Freddie" nominován na cenu Thálie.

Když mluvíme o orchestru, nemáme na mysli jen pár smyčců a fléten. Mluvíme o plnohodnotném symfonickém orchestru, který se skládá z desítek hudebníků, kde každý z nich je mistr svého řemesla. O2 arena je místem, kde se historie setkává s budoucností. Chceme překonat očekávání a zanechat vzpomínku, která přetrvá“, říká frontman Michael Kluch.

Pod vedením zkušeného dirigenta Jana Kučery přinese Janáčkova filharmonie Ostrava do vystoupení novou vrstevnatost a hloubku. Aranžér Jan Lstibůrek vytvořil s kapelou v tandemu nové orchestrální úpravy zachovávající ducha originálních skladeb, zatímco jsou posouvány na nové umělecké výšiny.

Od úvodních tónů "Bohemian Rhapsody", rozprostírajících se po O2 areně za doprovodu desítek smyčců a dechů, nebo "We Will Rock You", pohlcující publikum fascinujícím spojením bubnů spolu s hlubokými tóny fagotu a kontrabasu, byla choreografie a světelná show opět navržena tak, aby ladila s emocemi a dynamikou hudby.

Tento výjimečný koncert posouvá hranice žánru tribute a je oslavou hudební inovace, propojující fanoušky všech generací a kultur.

Připravte se na show, co vás vezme na nezapomenutelnou hudební odyseu, která bude rezonovat ve vašich srdcích ještě dlouho po zaznění posledního tónu.

QUEEN RELIVED
QUEENIE
Janáčkova filharmonie Ostrava

Vstupenky zakoupíte v oficiální prodejní síti Ticketportal

Top