Andrea Bocelli

Italský tenorista Andrea Bocelli se po řadě vyprodaných koncertů vrací do pražské O2 areny, kde vystoupí spolu s Českým národním symfonickým orchestrem a vzácnými hosty 23. ledna 2026.

Andrea Bocelli vystupoval za svoji kariéru nejen pro miliony nadšených posluchačů v největších koncertních sálech a operních domech světa, ale také pro papeže, prezidenty i královskou rodinu, a prodal neuvěřitelných 90 milionů nosičů. Bocelli je držitelem mnoha ocenění, mj. Zlatého Globu, neuvěřitelných sedmi Classic Brit Awards a sedmi World Music Awards, šestkrát byl nominován na cenu Grammy a šestkrát na cenu Latin Grammy. Od roku 2010 září jeho hvězda na Hollywoodském chodníku slávy. Přesto zůstává skromným a milým člověkem, který se mimo svoji oslnivou pěveckou kariéru věnuje také nadaci Andrea Bocelli Foundation, jež má za cíl pomáhat sociálně i zdravotně hendikepovaným lidem po celém světě.

Pro největší fanoušky je připraven balíček VIP Platinum, který umožní fanouškům zažít koncert Andrea Bocelliho v pražské O2 areně 23. 1. 2026 nezapomenutelným způsobem.

 Balíček VIP Platinum v ceně 12 995 Kč obsahuje:

  • 1x vstupenku do předních míst v hledišti, nejblíže pódiu
  • Exkluzivní dárek – CD Andrea Bocelli a láhev originálního vína Bocelli
  • Lehké občerstvení, sklenku Prosecca a vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje před začátkem představení a během přestávky
  • Služby koordinátora a hostesek
  • VIP vstup vchodem č. 2 od 18:00

Koncert začíná ve 20:00.

Vstupenky k prodeji v síti Ticketportal.

Top