DIRTY DANCING in concert

HŘÍŠNÝ TANEC ožije poprvé v ČR na plátně i na parketu!

První promítání klasického filmu Hříšný tanec s živým orchestrem, který spolu se sólisty nabídne jako přídavek po promítání i afterparty s živě zpívanými největšími hity tohoto nesmrtelného snímku. Zažijte Hříšný tanec jako nikdy předtím – připravte se na jedinečnou akci, kde nebude nikdo sedět v koutě! Poprvé v České republice!

Dirty Dancing in concert – to je výjimečný zážitek spojující filmovou klasiku s party, jakou jste vždy chtěli navštívit. Vychutnejte si digitálně remasterovaný filmový hit s vibracemi hudebních nástrojů, s podmanivými hlasy sólistů, a následně vyskočte ze sedadel a dejte průchod vlastním tanečním kreacím, fantazii i radosti z energických, hravých melodií 80. let.

Diváci se mohou těšit na snímek Hříšný tanec na širokém plátně, v plné délce, s živým doprovodem kapely a zpěváků, kteří věrně ztvární kultovní písně filmu. Nezapomenutelný soundtrack, který se vepsal do srdcí celé jedné generace nenechává nikoho chladným už při promítání, a závěrečnými titulky zážitek rozhodně nekončí. Bezprostředně po skončení filmu totiž zpěváci a kapela odstartují afterparty, v rámci níž si diváci mohou největší hity Hříšného tance a spolu se sólisty si zazpívat a zatančit přímo v prostorech pražského O2 universa. „Nejen fanoušci Hříšného tance si samotný film bez kultovních písní vůbec neumí představit, proto jim zároveň s filmem poprvé nabízíme možnost zatančit si na „best of“ z filmového soundtracku. Je to úplně nové pojetí a rozšíření zážitku z promítání s živým hudebním doprovodem. Sólisté jsou nejen vynikající zpěváci, ale i showmani, kteří ke zpěvu přidávají taneční kreace inspirované těmi, které známe přímo z filmu,“ vysvětluje Květa Havelková z pořadatelské agentury JVS.

Klasika 80. let tedy ožije nejen na plátně, ale i prostřednictvím afterparty samotných diváků s kapelou a zpěváky. Dirty Dancing in Concert přináší do ČR poprvé nový a jedinečný zážitek, při kterém „nikdo nebude sedět v koutě!“ „Jsme rádi, že se nám v rámci evropského turné podařilo vyjednat termín pro show i v Praze, dosud byl tento jedinečný koncept Hříšného tance pro české fanoušky dostupný nejblíže jedině v Německu, teď ho tedy mají na dosah a mohou si na vlastní kůži užít nejen melodie, ale i rytmy a kroky Hříšného tance,“ dodává Květa Havelková, mluvčí JVS holding group.

Užijte si největší šlágry Hříšného tance, ponořte se do nadčasové romance a zažijte jeden z nejznámějších filmů posledních 35 let na vlastní kůži – Dirty Dancing in concert s afterparty – poprvé v ČR!

Prodej vstupenek v síti Ticketportal ZDE!

Top