Detail info
Close

THE CRANBERRIES - The Roses Tour 2012

THE CRANBERRIES - The Roses Tour 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE CRANBERRIES - Roses Tour 2012
30. 11. 2012 - PRAHA, TIPSPORT ARÉNA

Ceny vstupenek:
Sezení Platinum - 1 590 Kč
Sezení Gold - 1 290 Kč
Sezení Silver - 990 Kč
Stání u podia - 990 Kč
Stání - 790 Kč

www.cranberries.cz

The Cranberries jsou po 10 letech zpět a v původní sestavě! Původní irská čtyřčlenná skupina, která mnohokrát ovládla nejvyšší žebříčky hitparád s hity jako „Linger“, „Dreams nebo „Zombie“, vydala po 10 letech nové studiové album „Roses“. K této příležitosti se vydává v původní sestavě na nové světové turné, v rámci kterého zavítá 30. listopadu 2012 také do Prahy, TIPSPORT ARÉNY!

Prodali více než 30 milionů desek, vydali 8 veleúspěšných rádiových singlů, hráli před miliony fanoušků po celém světě, zdobili obálky nejslavnějších světových časopisů a účastnili se prestižních talkshow. Po několikaleté pauze se s obrovským elánem vrací s novou studiovou deskou.

Nová éra kariéry Cranberries začala v roce 2010, kdy se vydali na vzpomínkové světové turné. Všechny koncerty byly beznadějně vyprodané a sklidily ohromný úspěch. Během tohoto turné kapela skládala nové písně, kterými by mohli oživit svůj repertoár. Výsledkem je album „Roses“, které obsahuje 11 zcela nových písní. Ty se opět nesou v jejich tradičním duchu, oplývají originálními melodiemi a skvělým akustickým zvukem.

Svým comebackem Cranberries zaplňují díru v žánru akustického rocku, která tam po nich před lety zůstala. Nikdo totiž nedokázal přijít s tak originálními melodiemi a celkovým hudebním projevem, aby Cranberries mohl plnohodnotně nahradit.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE CRANBERRIES - The Roses Tour 2012
picture THE CRANBERRIES - The Roses Tour 2012
picture THE CRANBERRIES - The Roses Tour 2012
Top