Detail info
Close

Skety/Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet

Skety/Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet (CZE/SK)

Ondřej Ruml – zpěv, Radek Zapadlo – tenorsaxofon, Miroslav Hloucal – trubka, křídlovka, Matej Benko – piano, Tomáš Liška – kontrabas, Pavel Zbořil – bicí

Ondřej Ruml je všestranný muzikant a zpěvák, jenž se do širšího povědomí dostal úspěšnou účastí v pěvecké soutěži X FACTOR, kde ohromil veřejnost svým talentem a skončil na druhém místě.

Následovala hlavní role Martina v „lyrikálu“ Michala Horáčka a Petra Hapky Kudykam, který uvedla Státní opera v Praze. Dále pak role Raimonda v obnovené verzi muzikálu Johanka z Arku (divadlo Kalich), role Victora Huga v muzikálu Quasimodo a titulní role v rockové opeře Janka Ledeckého Hamlet. Ve Švandově divadle hostoval v divadelní hře Tankreda Dorsta Merlin a také v projektu Michala Horáčka Český kalendář, ze kterého později vzniklo i studiové album oceněné cenou Anděl. Jeho spolupráce s Michalem Horáčkem trvá dodnes v podobě koncertního turné Na cestě.

Skety (CZE)

Veronika Vítová, Alice Bauer, Marta Kloučková, Michal Strnad, Štěpán Janoušek, Petr Wajsar – zpěv

„Jsme vokální hudební skupina složená z mladých českých jazzových zpěváků a muzikantů, kteří se hudbě věnují naplno a profesionálně,“ prohlašuje hrdě skupina Skety. „V červenci 2014 jsme obdrželi Zlatý diplom a prestižní ocenění The Ward Swingle Award v kategorii Jazz na mezinárodní soutěži Vokal.Total v rakouském Grazu. Všechny skety jsme každý frontmany svých vlastních projektů, kapel a bigbandů, ale společné zpívání a cappella je pro nás nejvyšší hudební metou. Věříme, že naše jazzová srdce a zkušenosti jsou na koncertech slyšet.“ Posoudit můžete sami, ale Skety na každý pád vlétly na domácí jazzovou scénu jako uragán a povědomí o nich se rozšiřuje jako láva po výbuchu sopky.

Po ukončení prodeje lze vstupenky zakoupit přímo na místě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Skety/Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet
picture Skety/Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet
picture Skety/Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet
picture Skety/Ondřej Ruml a Matej Benko Quintet
Top