Jubilejní desáté Superfinále florbalu

Natřískaná hala, parádní florbal, elektrizující atmosféra. To všechno patří k Superfinále florbalu, které se vrací do pražské O2 areny. Jubilejní desáté superfinále bude zároveň jednou z oslav 30 let Českého florbalu!
Vyvrcholení nejvyšších soutěží mužů a žen jedním rozhodujícím zápasem se za dobu své existence stalo tradiční součástí florbalové sezony. Od premiéry v roce 2012 se superfinále každý rok těší většímu diváckému zájmu. Po dvou letech mimo hlavní město a dvou pandemií ovlivněných ročnících se tato výjimečná sportovní akce vrací zpět do O2 areny, kde naváže nejen na nezapomenutelnou atmosféru Mistrovství světa mužů 2018.

Naposledy se Superfinále florbalu konalo v pražské UNYP Areně a po dlouhém ročníku za zavřenými dveřmi mohli být konečně přítomni i diváci. Ti nejprve sledovali urputnou bitvu o titul v ženské extralize mezi suverénními Vítkovicemi a mladým kádrem Chodova. Lvice se s rytířkami zdatně praly a rozhodnout muselo až prodloužení, v němž hráčky ze severu Moravy zkompletovaly zlatý hattrick. V mužském superfinále na sebe narazili již tradiční rivalové posledních let – Vítkovice a Mladá Boleslav. Po další vyrovnané vřavě nakonec slavili svůj druhý superligový titul hráči z města automobilů.

Jubilejní desátý ročník Superfinále florbalu se uskuteční v sobotu 9. dubna, pro návštěvníky bude opět připraven bohatý doprovodný program, který tentokrát doprovodí i oslavy třiceti let od založení Českého florbalu. Zároveň se můžete těšit na velké finále poháru středních škol dívek a chlapců, který od letošního ročníku nese název Subterra Cup. Nenechte si ujít další epizodu této jedinečné akce a přijďte zažít florbalové boje o titul v unikátní divácké atmosféře.

Informace o Superfinále florbalu 2022 naleznete na webových stránkách projektu www.ceskyflorbal.cz/superfinale. Jako hlavní zdroj novinek slouží facebookové stránky Českého florbalu, které Vám i letos budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, ze zákulisí superligových týmů či z programu superfinálového dne společně s řadou soutěží a novinek.

Superfinále florbalu – Jeden zápas rozhodne!

Program 9.4.2022:
Finále Subterra Cupu – dívky
Finále Subterra Cupu – chlapci
Superfinále Extraligy žen
Superfinále Livesport Superligy

Top