Vstupenky na Prague Playoffs z roku 2020 zůstávají v platnosti i pro letošní rok

Galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs se letos vrátí do Prahy. Po pauze zapříčiněné pandemií covid-19 se nejlepší parkuroví jezdci a koně světa potřetí představí v O2 areně od 18. do 21. listopadu 2021. Vstupenky zakoupené v roce 2020 zůstávají v platnosti pro letošní ročník.

„Pro fanoušky, kteří si zakoupili vstupenky na ročník 2020, máme jasnou zprávu. Vaše vstupenky zůstávají v platnosti i pro letošní ročník, a to na stejný den v týdnu, na nějž byly původně určeny. Jako jejich držitelé se nemusíte nijak hlásit ani registrovat, ani je měnit za nové. Stačí v uvedený den přijet do O2 areny a užít si nádherný parkurový zážitek", říká Jan Andrlík, předseda organizačního výboru Global Champions Prague Playoffs.

V listopadu opět dojde na unikátní souboj o titul nejlepšího jezdce sezony v Longines Global Champions Tour Super Grand Prix, ale také měření sil nejsilnějších světových týmů v Global Champions League Super Cupu. A ve hře budou ojedinělé prémie ve výši téměř 12 milionů eur.

Ve startovních listinách nebudou určitě chybět olympijští vítězové z Tokia, mistři světa – prostě top výběr světových jezdců a koní. Pro české diváky bude zcela jistě lákadlem domácí tým Prague Lions. V roce 2019 skončili Pražští lvi na skvělém sedmém místě – pouhý krůček od šestičlenného finále. Výzva pro rok 2021 je tudíž zcela jasná: dostat se mezi elitu.

Top